top of page

VIKTOR LUNDBLAD

Viktor Lundblad är kommunstyrelsens ordförande från och med 1 januari 2023.

Viktor är född och uppvuxen i Lerums Kommun där han bor tillsammans med sin sambo Lovisa och deras hund.

Se videon och läs mer om Viktor nedan.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mer om mig

Jag älskar Lerums kommun. Här finns möjligheten till vackra naturupplevelser, årliga lokala kulturarrangemang och ett fantastiskt föreningsliv. Jag vet att jag inte är ensam i mitt tycke om vår kommun och att jag inte är den enda som tar långa promenader längst våra rekreationsområden med närheten till vatten. Jag är heller inte ensam om att provat på olika typer av idrotter under min uppväxt eller för den delen testat ett och annat instrument. För min del var det gitarr och innebandy.

 

Jag har många att tacka för att jag fick växa upp här med ett sådant stort och brett utbud av aktiviteter. Några som ska ha ett särskilt tack är dock alla de som skapar jobb som i sin tur leder till skattemedel som gör att vi kan finansiera allt vårt gemensamma. Våra äldreboenden, våra skolor och våra bibliotek. Företagarna som varje dag går upp på morgonen och skapar förutsättningar för utveckling, potential och nya fantastiska upplevelser. Alla de som varje dag pendlar till jobbet och som därför är med och bidrar till vårt samhälle.

 

Politikens uppgift ska därför inte vara uppfostrande utan möjliggörande. Göra det möjligt att ta sig till och från jobbet, oavsett om det är via tåg, buss, cykel eller för den delen bilen. Göra det möjligt att starta företag, att bygga sin eget drömboende, göra bostadskarriär eller för den delen starta en förening eller sätta upp en teaterpjäs. Göra det möjligt att känna trygghet när man släpper av sina barn på förskolan eller för den delen att ens äldre släktingar har det bra och stimulerande på sitt äldreboende.

 

Jag gick med i Moderaterna därför att jag älskar Lerums kommun. Därför att Moderaterna är det parti som har lång erfarenhet att i styrande majoritet skapa möjligheter snarare än att peka med pekpinnar och uppfostra. Därför att Moderaterna tar vara på engagemang och starka viljor som vill förbättra vår kommun.

 

Om du också vill det och älskar Lerums kommun så tycker jag att du ska höra av dig till mig så kan vi ta en fika och prata om hur vi tillsammans kan göra Lerums kommun ännu bättre.

Kontakt

Kontakta mig gärna!

bottom of page